18:56 - Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 2021 yol haritası hazır
17:51 - Yenimahalle’de yatırımın büyüğü doğaya yapıldı
09:15 - BEKİR COŞKUN HAYATINI KAYBETTİ
22:24 - İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: 14 BÜYÜKŞEHİR VE ZONGULDAK’TA HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SÜRECEK
22:21 - BURHAN KUZU: ARAYAN NE İLK BENİM NE DE SON BENİM
22:16 - BAKAN KOCA: TEST SAYISI DÜNE GÖRE 1,6 ORANINDA ARTTI
22:11 - CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YENİ NORMALLEŞME ADIMLARINI AÇIKLADI
22:08 - MECLİS’E HAZİRAN’DA ZİYARETÇİ ALINMAYACAK
Duayen gazeteci Bekir Coşkun hayatını kaybetti. Coşkun Bir süredir kanser tedavisi görüyordu.18 Ekim 2020 tarihinde kanser tedavisi gördüğü Ankara Bilkent Şehir hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü gazeteci Bekir Coşkun, akşam 20.30 sularında rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Bekir Coşkun’un Ankara Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği öğrenildi.75 yaşındaki gazeteci Bekir Coşkun, akciğer kanseri sebebiyle uzun süredir tedavi görüyordu.
75 yaşında vefat eden Bekir Coşkun’un Cenazesi 20 Ekim 2020 Salı Günü Bilkent Ali Sami Paşa Camiisin de öğle namazına müteakip düzenlenecek törenle. Şanlıurfa’nın Tülmen köyünde son yolculuğuna uğurlanacak.
BEKİR COIŞKUN KİMDİR: 1945’te Şanlıurfa’da memur bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Bekir Coşkun, Ankara’da Yüksek Gazetecilik Okulu’ndan mezun oldu.
1974’te mesleğe foto muhabiri olarak başlayan ardından emniyet ve parlamento muhabirliği yapan Bekir Coşkun, Günaydın Gazetesi’nde Dokuzuncu Köy adlı köşede yazarlık yaptı.
1987’de Sabah Gazetesi’nde Onuncu Köy başlıklı köşesini yazmaya başladı. 1993’te Hürriyet Gazetesi’ne geçen Coşkun, 2009 yılında Habertürk’e transfer oldu. 2010 yılında Cumhuriyet gazetesiyle anlaşan Coşkun, 14 Mart 2014’te Sözcü’deki ilk yazısını yazdı.
2017 yılı Ekim ayında kanser tedavisi nedeniyle yazılarına ara veren Bekir Coşkun, o tarihten bu yana sağlığı el verdiği sürece SÖZCÜ Gazetesi’ndeki köşesinden okurlarıyla buluşmayı sürdürüyordu.
Doğa ve hayvan sevgisiyle tanınan Bekir Coşkun 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü’nde son kez okurlarıyla buluşmuştu.
Coşkun aynı zamanda Gazetemiz kurucusu Merhum Sayın Bahri Küpeli’nin de Günaydın ve Ulus Gazetesi’nden mesai arkadaşıdır.
.